Idegenerering i den pædagogiske praksis

Til september/oktober afholdes det første kursus i "Idegenerering i den pædagogiske praksis" Kurset er et 1-dages kursus henvendt til pædagoger og pædagogisk personale i daginstitutioner, skoler, specialinstitutioner etc., som godt kunne tænke sig at få metoder til at arbejde med innovation i børnehøjde, idegenerering, fortælling, improvisation etc. Det centrale på kursusdagen er at arbejde med proces og fortælling mere end produkt. På kursusdagen transformerer vi et kendt produkt ind i en ny sammenhæng af kunst, scenografi, drama, fortælling, indretning etc, og lærer på den måde inspirationen og fortællingens muligheder bedre at kende.

Tilføjelse til Blog d. 29.4.2013

Kurset udbydes istedet med navnet " Kreativitet og fortælling i pædagogisk praksis". Kurset udbydes 5 gange i efteråret som et åbent tilmeldingskursus gennem virksomheden KURSUSMAKER - se mere på link:

www.kursusmaker.dk