Skulpturer ved vandet med Børnehuset Østerskov.

Børnehaven Østerskov  i Malling har selv lavet skulpturer ved vandet ved Mariendal strand onsdag d. 26. og torsdag d. 27. juni 2013.

Alle 40 børn fra børnehaven var ugen op til d. 26 og 27. juni inde og se den rigtige udstilling "Sculpture by the Sea" ved Tangkrogen og i denne uge skulle de selv igang med at lave kunst ved Mariendal Strand. Det blev til en masse sandslotte med vandhaner lavet af spande, små stenskulpturer med ståltråd omkring, pensler der var lavet af tang, planter og andet vi lige fandt omkring os. Alle de farvede skovle og spande blev sat op i forskellige formationer, malerier med blæk og egne fremstillede pensler blev udstillet i sandet, på tørresnore og ved vandet. Selv stængerne fra den væltede pavillion blev transformeret til en bevægelig stjerneskulptur i vandet.

Rigtig gode dage med glade og iderige børn, Catlink der med sine undervandsbølger gjorde rent bord 2 gange i timen og ikke mindst børn og voksne, der blev en erfaring rigere på, hvad det vil sige selv at skabe noget i og med naturen som materiale.   

Projekt ved vandet er afslutning på "Projekt Leg og ide - innovation i børnehøjde", som i været i gang hele foråret  i Børnehuset Østerskov.  Projektet er ledet af Billedkunstner og Projektmager Anne-Mette Sørensen og støttet af Børnekulturhus Aarhus.  

Se billeder fra projektet. 

  

DSC_0053.JPG