Nyt Projekt Leg og ide i Børnehuset Tværgade fra 1.9.2013

Børnekulturhuset i Aarhus har igen givet støtte til at Børnehuset Tværgade i Malling kan få et 3 mdr. forløb med "Projekt Leg og ide - innovation i børnehøjde". Projektet vil også hos Børnehuset Tværgade danne ramme om at udvikle ideer, fortællinger, scenografier og lege ud fra genbrugsprodukter fortrinsvis fra lokale virksomheder. På vedhæftede billede og under Projekt Leg og ide på hjemmesiden kan I se billeder fra projekter med børnene hos Børnehuset Østerskov, herunder innovationsprocesser med pap, bogstaver og musik.  Projektet i Østerskov var også støttet af Børnekulturhus Aarhus. 

 

Genbrugsbog lavet over Projektet i Børnehuset Østerskov marts til juni 2013

Genbrugsbog lavet over Projektet i Børnehuset Østerskov marts til juni 2013