Inspirerende kurser i Kreativitet og fortælling for pædagogisk personale.

Nu er tilmeldingen til efterårets kurser fuldt igang hos Kursusmaker.dk. Jeg er underviser på 1 - dags kurset "Kreativitet og fortælling i børnehøjde", som udbydes til pædagogisk personale i Skoler, SFO og børnehaver.  

På kurset vi vi arbejde med ideer og det eksperimenterende rum, hvor vi sammen vil skabe nye ideer og fortællinger til det daglige arbejde med børnene. Vi vil inddrage elementer fra billedkunsten, improvisation, scenografien, dramatikken og den spontane leg. På kurset vil vi inddrage alverdens materialer såsom tøjklemmer, stof, papir, defekte produkter etc., som vil indgå i vores undersøgelse af at udvikle nye lege og fortællinger.  

Der er ingen krav om kreative eller kunstneriske forudsætninger for at kunne deltage på kurset.  

Kom til en dag med højt humør og fortælleglæde.  

 

Kurset udbydes i de største byer i hele Danmark som tilmeldingskurser. Kurset kan også købes som hjemkøbskursus til den enkelte institution.  

 

 

 

SAM_1151.JPG