Den store julegave - Byrumsinstallation i Ikast Strøgcenter.

WP_20141020_14_23_33_Pro[2].jpg

Sådan ser en julegave ud (tegning), når den skal forvandles til en byrumsinstallation i Ikast Strøgcenter fra d. 28.11.2014. Børn skal kunne lege og rulle sig på gavebåndet (linjer i midten+stor rund pude), der ialt kræver omkring 8x14 meter grøn pvc pressening, der skal syes på skumpuder. Ved gaven skal der også i julemåneden foregå små workshops for børn og familier. Vi håber på, at vi kan indbygge en mindre rampe på gaven, som der kan glides ned af. Billeder følger af gaven på 4 x 2,50 m, som den folder sig ud hen over november og december måned.

Kulturkadencen, Anne-Mette Sørensen deltager som konsulent og projektleder på Produktionsskolen Midt julemarked 2014, hvor det har været ønsket at kombinere tradition med fornyelse. Produktionsskolen arbejder med 3 udvalgte logoer, som forbindes med julen, "hjertet, gaven og træet" - i nye formater og med nye materialer. Foruden byrumsinstallationen åbnes der midt i november en Pop-Up shop i Strøgcenteret i Ikast, hvor Produktionsskolen foruden produkter står for al indretning, herunder også at skabe podier, interiør bl.a. med inspiration fra de tre nævnte logoer.