Fortælling i børnehøjde i sundhedsplejen

Hvordan kan sygehusets sundhedspersonale arbejde med fantasien og fortællingen som metode, når de skal stikke børn eller give maske på?' Via inspirationsmateriale og oplæg tager Kulturkadencen i maj og juni til Roskilde og Kolding Sygehus, hvor sundhedspersonale styrkes i at bruge visuelle billeder og eventyrfortællinger i sundhedsplejen med mindre børn. 

Oplæg og materiale er støttet af A.P.Møller og Hustru Chastine MC-Kinney Møllers Fond til Almene formål. 

Der var engang en gammel dame, som elskede at tage på udflugt. Når hun gik tur havde hun ofte sin lille kyse på for at skærme sig selv for vejr og vind. En dag på sin tur så hun et mærkeligt fartøj, der stod midt ude i det grønne og pegede sin spids lige op mod himlen. Sådan et fartøj havde den gamle dame aldrig set før. Måske skulle det på en rejse, og så ville den gamle dame gerne med. Men det var nu ikke så let for.....