Sprøjte og Maske på tur - trykt og klar til sygehusenes børneafdelinger.

Her til morgen ankom den længe ventede bog - "Sprøjte og maske på tur", som distribueres gratis til sygehusenes børneafdelinger i hele DK. Sprøjte og Maske forvandler sig og tager på weekendtur rundt i den store verden, hvor der sker lige lovligt meget, men som de klarer på bedste vis med brug af fantasien. Bogens udvikling og produktion er støttet af "Den A.P. Møllerske Støttefond, Toyota Fonden og Dorte Enid og Viggo Carstensens Fond.

Omslag - bog

Omslag - bog

Maske bruger plastichandsken og forvandler sig til Superman. Kan nu flyve sammen med sprøjte ind over storbyen.

Maske bruger plastichandsken og forvandler sig til Superman. Kan nu flyve sammen med sprøjte ind over storbyen.

Så meget fylder 1000 bøger. 

Så meget fylder 1000 bøger.