Ny viden tilført kulturkadencen.

Certifikat_Anne-Mette (2).jpg

Kulturkadencen er en virksomhed, der ved mange opgaver ligger i et krydsfelt mellem socialt arbejde og kulturarbejde. Indehaver Anne-Mette Sørensen har nu taget en certificeret instruktøruddannelse indenfor børneomsorg og kan nu være med til at at sætte flere ord og erfaringer ind i forhold til at styrke omsorgspraksis i organisationer overfor udsatte børn og unge. 

Fairstart uddannelsen byder bl.a. ind med, at professionelle skal styrke arbejdet og fokus på højne livsglæden hos børn og unge. Endvidere skal relationsarbejdet i fokus, hvor de professionelle kan blive opmærksom på tilstande hos børn og unge, som er gl. reaktionsmønstre skabt i kølvandet på svigt. Uddannelsen tilbyder metoder og tryg base model, som de professionelle direkte kan bruge til at styrke det daglige arbejde med at opbygge og fastholde udvikling hos udsatte børn og unge. 

STU vejledere i Aarhus Kommune har modtaget supervision og undervisning i programmet. 

SE her, hvad én af vejlederne har fået ud af forløbet på ialt 5 supervisionsgange.